De mooiste reizen plan je niet

 

srprse-meWil jij geen tientallen reviews doorspitten maar wil jij spontaniteit en avontuur? Een vakantie waarin je openstaat voor nieuwe ervaringen en je vakantie beleeft in zijn puurste vorm? Dan is srprs.me misschien wel wat voor jou.

Srprs.me is een travel organisator die verassingstrips organiseert voor de avonturier onder ons! Je heeft geen idee waar je heen gaat en de trips (zowel binnen als buiten Europa) worden geheel door srprs.me verzorgd. Srprs.me verzorgd je een unieke en fantastische vakantie waarbij je terugkomt zoals je hoort terug te komen van vakantie: geïnspireerd, helemaal opgeladen en totaal verrast.

Srprs.me gelooft dat een vakantie niet gaat over hoeveel meter je hotel van het strand is of over de rating van het restaurant op de hoek. Vakantie is een mindset waarin je open staat voor alles wat dat onbekende land je te bieden heeft. Als je bestemming onbekend blijft tot het laatste moment, ervaar je elke dag van je vakantie als een verrassing. Je wordt wakker op een onbekende plek en doet precies dat, waar je op dat moment zin in hebt.

Er zijn enorm veel websites en te veel om te kiezen. Srprs.me boycot je keuzestress. Bij hen hoef je niet te kiezen. Jij zegt wanneer je weg wilt en wat het mag kosten, zij zorgen voor de rest. En ze sturen je niet zomaar ergens heen. Ze zoeken eigenhandig een goede accommodatie voor je uit en we zorgen dat je op fijne tijden vliegt.

De mooiste dingen gebeuren als je uit je veilige, vertrouwde omgeving stapt en het avontuur opzoekt. Als je van te voren niet weet wat je kan verwachten en je eigen fantasie laat werken kun je echt verrast worden. Enthousiast geworden? Kijk dan eens op de website van Srprs.me en laat je verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.