Auto/Camper huur

Je ticket is geboekt, maar hoe ga je je verplaatsen tijdens je reis? Met het openbaar vervoer is meestal de voordeligste optie, maar geeft daarentegen ook minder vrijheid. Bussen, treinen en boten gaan meestal maar een paar keer per dag of week en kunnen vol zitten. Ook is het vaak minder comfortabel. Als je alleen reis is het daarentegen wel vaak een mooie manier om andere backpackers te leren kennen.

Met je eigen auto of camper heb je de ultieme vrijheid, je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt, maar hier hangt wel een prijskaartje aan. Let bij het boeken van een auto of camper daarom altijd goed op de ‘kleine’ lettertjes. Wat is er allemaal wel en niet verzekerd? Heb je bijvoorbeeld onbepaalde kilometers in je contract of moet je hier (achteraf) voor bij betalen? Moet je extra betalen voor een tweede bestuurder? Wordt er een minimale leeftijd gevraagd? En verdiep je vooraf in de hoogseizoenen van je bestemming. Vooral in de (zomer)vakanties en rondom feestdagen en belangrijke events kunnen de prijzen makkelijk verdubbelen.

Er zijn veel lokale aanbieders die verschillen per bestemming maar hieronder een paar suggesties met wereldwijde dekking:

Goedkoop een auto huren voor je vakantie? Maak dan bij CarDelMar de huurauto prijsvergelijk en kies wereldwijd uit huurauto’s van verschillende bekende autoverhuurders!

Rentalcars.com is één van de grootste online verhuurservice van de wereld, werkend met autoverhuurbedrijven in 163 landen. Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, bieden zij scherpe prijzen.
Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt huurauto's tegen een scherp tarief, inclusief verzekeringen en met een optimale service.
World Wide CampersBij World Wide Campers kun je eenvoudig en gratis een vrijblijvende offerte samenstellen en vergelijken. Ze bieden campers aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika.